Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» пропонує послуги аудиту ПО і міграції на альтернативні програмні продукти, що не є під санкціями

З 17 травня набув чинності Указ Президента України №133 / 2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким були введені санкції щодо низки російських ІТ-компаній та їх дочірніх підприємств в Україні. У список санкцій потрапили такі відомі виробники ПЗ як 1С, ABBYY, «Лабораторія Касперського», «Доктор Веб» та інші. Не виключена ймовірність того, що в майбутньому цей список буде розширюватися. Введення подібних санкцій, на тлі широкого поширення програмного забезпечення російських виробників в Україні, може створити ряд складнощів для їх користувачів, які будуть проявлятися у вигляді проблем з оновленням програмних продуктів і їх технічною підтримкою. Подібні проблеми можуть нести серйозні ризики для бізнесу в цілому.

Для недопущення ризиків виникнення загроз для вашого бізнесу, компанія ТОВ «ЕС АЙ ЦЕНТР» пропонує послуги проведення аудиту використовуваного у вашій компанії програмного забезпечення, з метою виявлення програмних продуктів, виробники яких знаходяться в списку санкцій, або мають високу ймовірність бути в нього включеними. За результатами аудиту компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» дасть рекомендації по заміні програмного забезпечення, що знаходиться в групі ризику, на альтернативні рішення від провідних світових і українських виробників ПЗ. Крім цього, ми допоможемо здійснити міграцію з одного програмного продукту на інший без зупинки бізнесу вашої компанії.

По всім питанням з приводу аудиту ПО і міграції на альтернативні програмні продукти треба звертатися за телефоном +380 44 364-99-99 або електронною поштою sales@sicenter.ua , контактна особа — Ірина Бісюк.

опубліковано:
23.05.2017
автор:
SICenter
Поділитися: