Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» надає послуги консалтингу та міграції користувачів на Office 365

З 17 травня вступив в силу Указ Президента України №133 / 2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким були введені санкції в Україні щодо низки російських ІТ-сервісів. Зокрема, під санкції потрапляє сервіс електронної пошти Mail.ru, Mail.yandex.ua та інші. Не виключена ймовірність того, що в майбутньому цей список буде розширюватися. Блокування вищезазначених поштових сервісів, на тлі їх широкого поширення в українському корпоративному сегменті, може створити ряд загроз для бізнесу та кінцевих користувачів.

З метою недопущення ризиків для вашого бізнесу, компанія ТОВ «ЕС АЙ ЦЕНТР» пропонує послуги консалтингу та переходу на програмний продукт Office 365. Набір додатків пропонує безліч різних сервісів: доступ до програм і послуг на основі платформи Microsoft Office, електронну пошту, функціональні модулі для спілкування і управління документами.

Особливо варто відзначити корпоративний поштовий модуль Outlook, який оснащений новітніми методами захисту від спаму і заражених листів, Зокрема, поштовий сервіс включає функцію Advanced Threat Protection — так звану «пісочницю» для захисту від невідомих вірусів і загроз «нульового дня», а також функції визначення політик безпечних вкладень і безпечних посилань, плюс надає можливість створення докладних звітів про інциденти. Цей функціонал вже включений в пакет Office 365 E5, але його можна придбати і окремо для будь-якої підписки Office 365. Дуже важливо, що даний поштовий сервіс не потрапляє під санкції, визначені указом президента.

Компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» проконсультує по налаштуванню і впровадженню, а також допоможе здійснити міграцію на продукт Office 365 без зупинки бізнесу вашої компанії. По всім питанням з приводу консалтингу та міграції на Office 365 треба звертатися за телефоном +380 44 364-99-99 або електронною поштою sales@sicenter.ua , контактна особа Ірина Бісюк.

опубліковано:
24.05.2017
автор:
SICenter
Поділитися: