Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» пропонує послуги аудиту безпеки інформаційних систем

Як відомо, 12 травня почалася епідемія вкрай небезпечного трояна-шифрувальника WannaCry — тільки за перший день атаки WannaCry був виявлений в 74 країнах, мінімум 45 тисяч комп'ютерів було інфіковано. Україна увійшла в число тих країн, які серйозно постраждали від цієї атаки.

WannaCry використовує надзвичайно серйозну вразливість операційних систем Windows, що дозволяє інфікувати будь-яку систему навіть якщо користувач не робив ніяких протиправних дій, таких як перехід по підозрілим веб-посиланням або завантаження шкідливого ПЗ. Епідемія небезпечного троянського програмного забезпечення може створити ряд загроз для бізнесу та кінцевих користувачів. Щоб захистити бізнес від будь-яких ризиків в сфері кібербезпеки, потрібно провести ретельний аудит всіх інформаційних систем, що використовуються в компанії, виконувати своєчасне оновлення програмних продуктів, перевірити та оптимізувати конфігурації засобів безпеки.

Для недопущення ризиків виникнення загроз для вашого бізнесу, компанія ТОВ «ЕС АЙ ЦЕНТР» пропонує послуги проведення аудиту безпеки інформаційних систем, що використовуються у вашій компанії. За результатами аудиту фахівці «ЕС АЙ ЦЕНТР» нададуть детальний звіт з рекомендаціями щодо посилення рівня захисту інформаційних систем в компанії замовника. Крім цього, в разі необхідності, «ЕС АЙ ЦЕНТР» допоможе впровадити в компанії потужні засоби інформаційної безпеки.

опубліковано:
30.05.2017
автор:
SICenter
Поділитися: