Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
Компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» підтвердила статус золотого партнеру Oracle

Системний інтегратор «ЕС АЙ ЦЕНТР» виконав необхідні кваліфікаційні вимоги та подовжив статус Oracle Gold Partner в програмі Oracle PartnerNetwork.

Підтвердження такого статусу свідчить про визнання з боку Oracle високого рівня знань і компетенцій фахівців «ЕС АЙ ЦЕНТР» і здатності їх надавати замовникам якісні послуги на базі продуктів Oracle.

Корпорація Oracle є одним з найбільших в світі виробників програмного забезпечення і серверного устаткування. Компанія нараховує понад 400 тисяч замовників в 145 країнах. Оборот Oracle в 2016 фінансовому році склав близько 37 млрд доларів.

Згідно з умовами партнерської програми, «ЕС АЙ ЦЕНТР» може здійснювати поставки будь-яких продуктів Oracle, а також надавати замовникам технічну і інформаційну підтримку. Статус Gold Partner забезпечує системному інтегратору доступ до всіх навчальних і технічних ресурсів, призначених для підвищення технічної кваліфікації персоналу.

«ЕС АЙ ЦЕНТР» володіє широкою експертизою в сфері реалізації проектів на базі продуктів Oracle і має намір і надалі розвивати цей напрямок. Нагадаємо, що в 2014 році «ЕС АЙ ЦЕНТР» була визнана кращим партнером Oracle за версією групи компаній МУК та провідних виробників ІКТ-устаткування, послуг і програмного забезпечення. Компанія отримала перемогу в номінації «Кращий комплексний проект Oracle on Oracle». Крім того, в 2016 році компанія була визнана першою в номінації «Кращий партнер МУК по роботі з державним сектором у напрямку Oracle».

«Підтверджений статусу Oracle Gold Partner дозволяє нам пропонувати замовникам ефективні ІТ-рішення для підвищення ефективності їх бізнесу. Наша команда і надалі буде робити все можливе, щоб забезпечити клієнтів найкращим рівнем якості і сервісу в процесі реалізації проектів, що вирішують їх бізнес-завдання», ― зазначив Сергій Єрьомін, генеральний директор компанії «ЕС АЙ ЦЕНТР».

опубліковано:
02.06.2017
автор:
SI Center
Поділитися: