Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» підтвердила статус сертифікованого партнеру Cisco

Компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» виконала необхідні кваліфікаційні вимоги та пролонгувала наявну спеціалізацію «Small and Midsize Business Specialized Partner» Cisco на 2017 рік. Такий сертифікат є підтвердженням спеціалізації компанії по рішенням для малого і середнього бізнесу (SMB) або рішенням безпеки (Express Security).

Наявність подібної спеціалізація дозволила «ЕС АЙ ЦЕНТР» також пролонгувати статус Cisco Select Certified Partner, який компанія отримала раніше.

Участь в партнерській програмі Cisco свідчить про обсяг навичок партнера в області ключових технологій і його здатність надавати високоякісні інтегровані рішення.

«Пролонгація статусу сертифікованого партнера Cisco говорить про те, що компанія «ЭС АЙ ЦЕНТР» готова і надалі забезпечувати кваліфіковану підтримку і супровід рішень Cisco для наших замовників. Наша команда володіє глибокими знаннями і навичками роботи з технологіями і здатна будувати найскладніші комерційні та технологічні проекти», — зазначив Сергій Єрьомін, генеральний директор компанії «ЕС АЙ ЦЕНТР».

 

опубліковано:
13.02.2017
автор:
SI Center
Поділитися: