Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» отримав ліцензію на надання послуг у галузі технічного захисту інформації

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до наказу №156 від 6 березня 2017 року видала товариству з обмеженою відповідальністю «ЕС АЙ ЦЕНТР» ліцензію на провадження господарської діяльності з надання послуг у галузі криптографічного захисту інформації (крім послуг електронного цифрового підпису) та технічного захисту інформації, за переліком, що визначається Кабінетом Міністрів України в частині оцінюванням захищеності інформації, яка не становить державної таємниці.

Таким чином, компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» може запропонувати своїм замовникам комплексну реалізацію проектів в галузі інформаційної безпеки, а наявна ліцензія свідчить про відповідність кваліфікації та наявність матеріальної бази за визначеними Державою критеріями.

«Надання Держспецзв’язку України ліцензії «ЕС АЙ ЦЕНТР» свідчить про підтвердження з її боку рівня кваліфікації та експертних знань фахівців компанії достатнього для проведення робіт з оцінювання захищеності інформації що не становить державної таємниці. Наша команда дійсно володіє потужною експертизою та навичками роботи з технологіями і здатна будувати найскладніші проекти як з побудови комплексних систем захисту інформації, так і з проведення експертизи вже побудованих систем чи засобів на відповідність вимогам діючого законодавства в галузі забезпечення інформаційної безпеки», — відзначив Сергій Єрьомін, генеральний директор компанії «ЕС АЙ ЦЕНТР».

Нагадаємо, що компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР», яка стала переможцем конкурсних торгів по впровадженню Автоматизованої системи «Централізована база даних перенесених номерів» (MNP), наразі працює над створенням комплексної системи захисту інформації в рамках проекту MNP. Крім того, «ЕС АЙ ЦЕНТР» відповідає за успішну реалізацію проекту в цілому і забезпечує поставку і монтаж обладнання, встановлення та налаштування системного програмного забезпечення.

опубліковано:
10.03.2017
автор:
SI Center
Поділитися: