Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» успішно працює над створенням комплексної системи захисту інформації в рамках проекту MNP

Компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» розпочала роботи зі створення Автоматизованої інформаційної системи «Централізована база даних перенесених номерів» (далі АІС ЦБД ПН) та комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) для неї.

На сьогодні розроблено та відповідним чином погоджено технічні завдання на АІС ЦБД ПН та комплексну систему захисту інформації АІС ЦБД ПН. Також розроблено та передано замовнику (Українському державному центру радіочастот, УДЦР) документацію щодо АІС ЦБД ПН та КСЗІ АІС ЦБД ПН. Загалом це близько 50 документів технічного характеру.

Крім того, «ЕС АЙ ЦЕНТР» розпочала проведення державної експертизи у сфері технічного захисту інформації комплексної системи захисту інформації в АІС ЦБД ПН. Ці завдання виконуються відповідно до вимог Порядку проведення робіт із створення комплексної системи захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі та Положення про державну експертизу в сфері технічного захисту інформації.

Наразі команда «ЕС АЙ ЦЕНТР» займається постачанням всього комплексу обладнання для обох систем та приступає до його монтажу і налаштування на майданчиках основного та резервного центрів обробки даних. Перша партія обладнання і програмного забезпечення вже передана УДЦР, передача другої партії відбудеться в найближчі дні. Устаткування знаходитися на території України, на даний момент завершується його документальне оформлення.

«В рамках проекту будується складна та сучасна автоматизована інформаційна система. Для неї створюється комплексна система захисту інформації, ефективність якої має бути підтверджена. Це обумовлено діючими на сьогодні законодавчими вимогами, в першу чергу Правилами забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2006 № 373», — зазначив Сергій Єрьомін, генеральний директор компанії «ЕС АЙ ЦЕНТР».

опубліковано:
16.03.2017
автор:
SI Center
Поділитися: