Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
«ЕС АЙ ЦЕНТР» почала налаштування обладнання для роботи системи MNP

Компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР» повідомляє про отримання основного обладнання по проекту впровадження послуги перенесення абонентських номерів (MNP). Команда «ЕС АЙ ЦЕНТР» готова в найближчий час змонтовати його на майданчиках основного та резервного центрів обробки даних і встановити необхідне програмне забезпечення. Далі почнуться роботи безпосередньо з налаштування Автоматизованої інформаційної системи «Централізована база даних перенесених номерів» (АІС ЦБД ПН).

Нагадаємо, що на минулому тижні «ЕС АЙ ЦЕНТР» розпочала роботи зі створення комплексної системи захисту інформації в АІС ЦБД ПН та проведенню її державної експертизи. Ці завдання виконуються відповідно до вимог Порядку проведення робіт із створення комплексної системи захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі та Положення про державну експертизу в сфері технічного захисту інформації.

«Компанія ЕС АЙ ЦЕНТР відповідає за створення АІС ЦБД ПН як частини проекту по MNP, забезпечує поставку і монтаж обладнання, встановлення та налаштування системного та прикладного програмного забезпечення, а також створення комплексної системи захисту інформації. Наразі ми плануємо приступити до фінального етапу по налаштуванню системи перед попередніми випробуваннями»,— зазначив Сергій Єрьомін, генеральний директор компанії «ЕС АЙ ЦЕНТР».

опубліковано:
31.03.2017
автор:
SI Center
Поділитися: