Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Повернутись до новин
Рішення Господарського суду м. Києва щодо стягнення з УДЦР 12 млн грн на користь «ЕС АЙ ЦЕНТР» вступило в силу

Після прийняття рішення про відміну тендеру по MNP та фактично односторонньої відмови Українського державного центру радіочастот (УДЦР) від виконання договору, компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР», як переможець тендеру з впровадження Автоматизованої системи «Централізована база даних перенесених номерів» (MNP), була вимушена захищати свої інтереси в судах та інших державних органах. 

Внаслідок цього компанія звернулась до Господарського суду м. Києва з вимогою стягнути з УДЦР заборгованість в розмірі 12 млн грн за поставлене програмне забезпечення (ПЗ) та устаткування. 7 вересня компанія отримала рішення Господарського суду м. Києва, яке підтвердило законність і обґрунтованість її вимог. 13 жовтня 2017 року це рішення суду вступило в силу. 

«Ми сподіваємося, що УДЦР виконає рішення суду та компенсує компанії витрати за поставлене в рамках проекту програмне забезпечення та обладнання. В той же час наголошуємо, що ми готові співпрацювати з УДЦР та завершити реалізацію проекту MNP, по якому вже виконано 90% зобов'язань, якщо на те буде відповідне правомірне рішення», — відзначила Анна Коктиш, директор з юридичних питань Softinvest Holding, в структуру якого входить компанія «ЕС АЙ ЦЕНТР». 

Нагадаємо, що 21 квітня 2016 року УДЦР провів повторну оцінку пропозицій конкурсних торгів по впровадженню Автоматизованої системи «Централізована база даних перенесених номерів» і визнав переможцем тендеру компанію «ЕС АЙ ЦЕНТР». Вартість проекту від «ЕС АЙ ЦЕНТР» складає 39,582 млн грн (що майже на 32 млн грн. менше попереднього переможця тендера), причому в цю вартість включено технічну підтримку на 3 роки.

опубліковано:
13.10.2017
автор:
SI CENTER
Поділитися: