Si Center входить до складу:
інші компанії:
ПРО КОМПАНІЮ
ПРО КОМПАНІЮ
КОМПЕТЕНЦІЇ ПРОЕКТИ НОВИНИ
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Всі публікації
У новому офісі SI Center було побудовано унікальне серверне приміщення, яке об'єднало завдання підтримки поточної діяльності компанії і тестової лабораторії для підтвердження можливих ІТ рішень потенційним замовникам.

Інженерна інфраструктура була розгорнута на базі обладнання Emerson Network Power в співробітництві з Alpha Grissin Infotech Ukraine. Серверна кімната отримала назву Glass Cube головним чином завдяки незвичайному дизайну, який гармонує і вдало вписаний в нестандартний інтер'єр нового офісу компанії. Але для SI Center, як для компанії, що працює в сегменті рішень для захисту інформації, прозора серверна - це ще й об'єкт, який несе якусь символічну навантаження.
Принцип «захищеною прозорості» максимально якісно відображає сучасний підхід до систем інформаційної безпеки. Прозорі скляні стіни куба в центрі робочого простору не приховують деталей інженерного рішення, що забезпечує роботу ІТ-обладнання.



SI Center — це команда висококваліфікованих фахівців з великим досвідом роботи в галузі захисту інформації, побудови систем управління відповідно до вимог міжнародних стандартів, розробки і впровадження безпечних інфраструктурних і комунікаційних рішень на основі продуктів і технологій провідних світових брендів.

Технологічним рішенням для підтримки працюючого ІТ обладнання в скляній серверної Glass Cube стали:
  • шафи Knurr DCM з алюмінієвого профілю і несучою здатністю до 1500кг;
  • on-line ДБЖ Liebert GXT3 з виділеним механічним байпасом для паралельної роботи трьох пристроїв;
  • система розподілу харчування Knurr Di-Strip;
  • прецизійний кондиціонер Liebert HPS для подачі охолодженого повітря безпосередньо по всій фронтальній площі шаф
  • Також розгорнуто програмний комплекс системи диспетчеризації Emerson Nform4 для моніторингу кондиціонера і джерел бесперебойногопітанія. ПО веде власний системний журнал і повідомляє відповідальних користувачів про події за допомогою e-mail і sms.

Як зазначив керуючий партнер SI Center Дмитро Зарахович: «Для нас Glass Cube символізує всі ті принципи, на яких ми будуємо наші відносини з замовниками - прозорість, комплексний підхід, надійність і безпеку. Ми зібрали всі найсучасніші ІТ-рішення в центрі нашої компанії, щоб продемонструвати клієнтам краще, з того, що ми пропонуємо. Приходьте до нас на новосілля!»

опубліковано:
18.06.2015
автор:
Поділитися: